logo-rijk-zwaan

Rijk Zwaan

Adres
Trial Center Tomato
Kwintlaan 5a
2295 KL Kwintsheul
Nederland

Openingstijden VegetableTrials
10:00 – 17:00


trial center tomato kwintsheul (2)

Als wereldspeler op het gebied van groentenveredeling koppelt Rijk Zwaan de rijke genetische variatie die de natuur ons biedt aan zeer hoogwaardige technieken. Wij zorgen ervoor dat het veredelingsproces steeds effectiever en efficiënter verloopt. Zo kunnen we blijven inspelen op de constant veranderende wensen vanuit de internationale markt en bieden we toegevoegde waarde voor plantenkweker, teler, retailer en consument. Door ideeën met elkaar uit te wisselen over teelt én afzet, helpen we onze partners in de teelt om het maximale rendement uit onze rassen te halen. Zo kunnen we samen groenten nog lekkerder, aantrekkelijker, makkelijker te bereiden en gezonder maken. ‘Sharing a healthy future’!

In ons Trial Center Tomaat in Kwintsheul kunnen wij u de meest recente rassen uit ons veredelingsprogramma voor tomaat, komkommer, paprika en aubergine tonen. Ook willen wij graag onze ideeën over onze ketenconcepten als Sensational Flavours en Sensational Snacks samen met u delen.

trial center tomato, kwintsheulGewassen
- In de kas: een breed assortiment tomaattypen en -segmenten: van cherry en pruim via rond en midden tot vlees en coeur de boeuf. Ook specifieke rassen voor de concepten Cubelli [paprika-tomaat] en Silky Pink [roze tomaat]. U ontvangt gedetailleerd geregistreerde cijfers van het klimaat en de voeding in combinatie met productie, kwaliteit en smaak.

- Demo center: alle geoogste tomaten van de geteelde gewassen worden gepresenteerd, dus u kunt door te voelen, ruiken en proeven uw favoriete rassen selecteren. Ook is er een selectie van onze meest recente assortiment paprika [midi, blocky, lang, heet], aubergine [gestreept, groen, wit] en komkommer [mini, midi, lang, Aziatisch] aanwezig. De demo biedt u dus volop inspiratie voor eventuele diversificatie van uw assortiment!Contact Rijk Zwaan
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl
www.rijkzwaan.nl

REGISTREER (EXTERN)